Subaru Outback

Subaru Outback

PE PIAȚĂ DIN 1994 • FACELIFT ÎN 2020

Subaru Outback este un break clasic disponibil într-o singură motorizare: benzină mild-hybrid de 169 CP.

 

In bugetul de 45.000 de euro găsești și Subaru Outback, un break supraînălțat, de 4,9 metri lungime, care poate trece cu ușurință drept crossover, pentru că are o gardă la sol considerabilă: 21,3 centimetri. A, și încă ceva: este pe cât de robust pe cât o arată designul! 

Unele lucruri au rămas neschimbate în privința lui Outback, altele sunt aici doar cu numele. De exemplu, boxerul de sub capotă nu primește supraalimentare pe piața europeană, din cauza normelor de emisii, așa că va trebui să te mulțumești cu doar 169 de cai-putere. Dintr-un motor mild-hybrid de 2,5 litri. Pe de altă parte, tracțiunea integrală simetrică permanentă este în continuare un punct forte și un motiv să-ți cumperi un Outback, pentru că acest tanc cu aspect de break nu se ferește de aventură în afara asfaltului. 

Dar unde nu e convingător prin performanță, compensează prin tehnologie și dotări: în versiunea de bază, care costă 42.990 de euro, Outback vine cu jante de 18 inchi, faruri cu LED adaptive, geamuri fumurii, oglinzi electrice, sistem de acces fără cheie, volan din piele încălzit, scaune față reglabile electric, scaune încălzite față și spate, climatizare automată, senzori de parcare și cameră de marșarier, infotainment de 11,6 inchi cu Apple CarPlay și Android Auto. Plus: tot, absolut tot ce are de oferit Subaru în materie de siguranță primești în dotare standard! 

Iar dacă vrei tapițerie din piele Nappa, trapă, camere frontală și laterale sau hayon electric, nu trebuie să-ți dai o mână și un picior pentru ele: în versiune de echipare full, Outback ajunge la 47.990 de euro. 

Probabil că e suficient doar să te uiți la el ca să te convingi că e destulă mașină pentru toată familia, dar totuși am să-ți mai dau două cifre de interes: ampatament de 2,7 metri și portbagaj de 561 de litri!

INTERVAL DE PREȚ: 42990 – 47990 euro

MOTORIZĂRI DISPONIBILE: benzina 169 CP

DIMENSIUNI EXTERIOARE: 4870 mm (lungime), 1875 mm (lățime), 1675 mm (înălțime)

VOLUM PORTBAGAJ: 561 litri