Toyota Supra

TOYOTA SUPRA

PE PIAȚĂ DIN 2019

Modelul sportiv Toyota Supra este practic fratele lui BMW Z4, ceea ce de fapt este o veste bună inclusiv pentru fanii înfocați ai mărcii japoneze.

Vestea că Toyota va readuce la viață legendara Supra a fost primită cu entuziasm de către fani, care mai apoi au fost dezamăgiți că noua Supra este de fapt un BMW. În primul rând, nu văd cum ai putea fi supărat că Toyota ta împarte șasiul cu un BMW, și, mai mult de atât, arată chiar mai bine decât fratele său de platformă, BMW Z4. Mașina asta arată rapid și când stă pe loc!

Sub capotă, Toyota Supra primește un motor cu șase cilindri în linie, de trei litri, cu 340 de cai-putere. Tot ce-ți rămâne ție să alegi este dacă vrei ca transmisia să fie manuală sau automată. Indiferent ce alegi, puterea merge doar către puntea spate, așa cum te aștepți să se întâmple cu o mașină sport. Nu găsești multe mașini ca asta pe piață.

Prețurile pentru Toyota Supra pornesc de la 62.980 de euro, iar singura opțională contracost este vopseaua: dacă nu vrei să fie galbenă, trebuie să plătești cel mult 865 de euro. Altfel, jantele de 19”, tapițeria din piele mixtă, scaunele sport, sistemul audio JBL cu 12 boxe, inserțiile de carbon la interior, head-up display-ul, toate sunt incluse în pachetul standard.

După ce o admiri la exterior, ajungi la concluzia că interiorul lui Supra este anticlimactic: aici nu regăsești dramatismul de la exterior, ci doar materiale de calitate. Și un număr destul de mare de elemente preluate de la BMW Z4. Noroc că nu mai ai loc să te gândești la asta după ce pornești motorul ăsta cu șase cilindri în linie.

PE PIAȚĂ DIN 2019

INTERVAL DE PREȚ: 65207

MOTORIZĂRI DISPONIBILE: benzina 340 CP

DIMENSIUNI EXTERIOARE: 4379 mm (lungime), 1854 mm (lățime), 1299 mm (înălțime)

VOLUM PORTBAGAJ: 290 litri